Izbraukuma ēdināšana

Radiet neaizmirstamus brīžus ar mūsu izbraukuma pakalpojumiem!

PORTO RESORT RESTORĀNS piedāvā izbraukuma pasākumu organizēšanu, nodrošinot gardēžu maltītes un profesionālu apkalpošanu jebkurā jums vēlamā vietā. Vai plānojat kāzas, dzimšanas dienas svinības, korporatīvo pasākumu vai vienkārši vēlaties izbaudīt izsmalcinātu maltīti ārpus restorāna telpām? Mēs esam šeit, lai jūsu pasākums būtu patiesi īpašs.

Mūsu pakalpojumi

Pilna servisa izbraukuma ēdināšana:

 

Mēs piedāvājam pilna servisa ēdināšanu, kas ietver ēdienu gatavošanu uz vietas, galda servēšanu un profesionālu apkalpošanu. Jūs un jūsu viesi varēs izbaudīt mūsu sezonālo ēdienu un gruzīnu virtuvi jebkurā jums vēlamā vietā.

Individuāli pielāgota ēdienkarte: Mūsu šefpavārs sadarbosies ar jums, lai izveidotu individuāli pielāgotu ēdienkarti, kas atbildīs jūsu vēlmēm un pasākuma tēmai. Izvēlieties no mūsu plašās sezonālo un gruzīnu ēdienu izvēles, lai radītu maltīti, kas priecēs jūsu viesus.

Unikālas lokācijas:

Mēs piedāvājam izbraukuma pasākumus ne tikai mūsu teritorijā pie ezera, bet arī citās gleznainās vietās, kuras izvēlēsieties jūs. Mēs nodrošinām visu nepieciešamo, lai jūsu pasākums noritētu bez problēmām un būtu neaizmirstams.

Piknika vietas un salmu nojumes: Ja vēlaties rīkot neformālu pasākumu brīvā dabā, mēs piedāvājam piknika vietas un salmu nojumju galdiņus pie paša ezera, radot autentisku un relaksējošu atmosfēru.

Kāpēc izvēlēties mūs

Profesionāla komanda

Mūsu pieredzējušā komanda nodrošinās, lai katrs pasākuma aspekts būtu perfekts, sākot no ēdiena gatavošanas līdz galda klāšanai un viesu apkalpošanai.

Izsmalcināts ēdiens

Baudiet mūsu rūpīgi sagatavotos ēdienus, kas gatavoti no svaigām un kvalitatīvām sastāvdaļām, nodrošinot izcilu garšas pieredzi.

Elastība un pielāgojamība

Mēs pielāgojamies jūsu vēlmēm un vajadzībām, nodrošinot, ka jūsu pasākums ir tieši tāds, kādu esat iecerējuši.

Lai uzrīkotu skaistu pasākumu, piedāvājam arī dekorēšanu, sadarbības ar pasākumu vadītājiem, mūziķiem un fotogrāfiem.

Kā arī lepojamies ar mūsu izbraukumu amerikāņu furgonu, kas Tavā pasākumā izskatīsies trendīgāk par visu.

Rezervējiet savu izbraukuma pasākumu

Sazinieties ar mums pa tālruni
+371 27499998
vai rakstot uz sales@portoresort.lv , lai apspriestu jūsu izbraukuma pasākuma detaļas un rezervētu datumu. Mēs ar prieku palīdzēsim padarīt jūsu pasākumu neaizmirstamu!