Korporatīvie Ziemassvētki
ZIEMASSVĒTKU UN JAUNĀ GADA PIEDĀVĀJUMSUZŅĒMUMIEM
TELPA pēc Jūsu izvēles un pasākuma vēriena:
EZERA ZĀLE – līdz 80 personām;
MANSARDA ZĀLE – līdz 50 personām;
RESTORĀNS – līdz 100 viesiem;
SPA ZONA – līdz 12 personām
Svinību galdu klājumi
Classic — 40 €/pers.
Svinības ar visu nepieciešamo.
Iekļauts: svētku telpa (rezervācija līdz 6 h, iekārtošana pēc plānojuma), Ziemassvētku dekoru akcents, galda klājums, ēdienkarte, skaņas sistēma ar 1–2 bezvadu mikrofoniem, TV ekrāns
Premium — 50 €/pers.
Pilna svētku pieredze ar īpašu akcentu.
Iekļauts: svētku telpa (rezervācija līdz 10 h, iekārtošana pēc plānojuma), Ziemassvētku dekoru akcents, galda klājums, ēdienkarte, skaņas sistēma ar 1–2 bezvadu mikrofoniem, TV ekrāns, īpašs sagaidīšanas kokteilis, fotostūris
IESAKĀM, papildināt Jūsu svētkus ar:
Personalizēti izveidota kokteiļkarte tieši jūsu kolektīvam;
izmitināšanu viesnīcas numuros par īpašām cenām;
Iesakām izmantot mūsu ilgadējos sadarbības partnerus , kas palīdzēs noorganizēt pasākuma aktivitātes un izklaidi.
Ziemassvētku ēdienkarte
ZIEMASSVĒTKU ĒDIENKARTE / 40 € / pers.
Uzkodu plates
Dažādu sieru izlase ar sarkano sīpolu ievārījumu, žāvētiem augļiem un riekstiem
Mūsmāju gaļas plate ar marinētiem Lombardi pipariem un kornišoniem
Svaigu dārzeņu plate ar diļļu–ķiploku mērci
Salāti
Cepeša salāti ar Dižonas sinepju mērci
Tunča kārtainie salāti
Svaigu lapu salāti ar Mozzarellas sieru un bazilika pesto mērci
Pamatēdieni (pasniegti koplietošanas traukos)
Vistas krūtiņa, pildīta ar spinātu–ķiploku svaigsiera krēmu
Garšaugos marinēts un cepts cūkgaļas cepetis ar krēmīgu mērci
Ceptas sezonas saknes
Sviestā cepti kartupeļi ar rozmarīnu
Deserts
Sezonas augļu izlase
Vaniļas panna cotta ar ogu mērci
Dzērieni
Kafija, tēja
Dzērveņu morss
Citrusaugļu ūdens
Cena noradīta par vienu personu ar PVN
Ēdienkarte paredzēta grupām sākot no 15 viesiem
+10% servisa maksa
ZIEMASSVĒTKU ĒDIENKARTE / 50 € / pers.
Uzkodas
Biešu maizes kanapē ar mazsālītu laša fileju, citrusu krēmsieru un maurlokiem
Kanapē ar liellopa rostbifu, mārrutku krēmu un sarkano sīpolu ievārījumu
Plates
Mūsmāju cepešu plate ar kornišoniem un kaperu mērci
Dažādu sieru izlase ar vīģu ievārījumu, riekstiem un žāvētiem augļiem
Svaigu dārzeņu plate ar diļļu–ķiploku mērci
Salāti
Liellopa gaļas salāti ar pikantu mārrutku mērci
Cēzara salāti ar ceptām tīģergarnelēm, pašgatavotu anšovu mērci un nogatavinātu cieto sieru
Kārtainie tunča salāti
Pamatēdieni (pasniegti koplietošanas traukos)
Cūkas filejas medaljoni bekona gredzenā ar zaļo piparu–sarkanvīna mērci
Krāsnī cepta laša fileja ar baltvīna–saldkrējuma mērci
Cepti sezonas dārzeņi ar garšaugiem
Sviestā cepti mazie kartupelīši
Pērļu grūbu grubotto ar ceptām saknēm, saldkrējumu un cieto sieru
Deserti
Sezonas augļu izlase
Piparkūku kārtojums ar putukrējumu un dzērvenēm
Dzērieni
Kafija, tēja
Dzērveņu morss
Citrusaugļu ūdens
Cena noradīta par vienu personu ar PVN
Ēdienkarte paredzēta grupām sākot no 15 viesiem
+10% servisa maksa