Banketu ēdienkartes
35 €
Cena par personu
-
PLATES
Dažādu sieru izlase ar sarkano sīpolu ievārījumu, žāvētiem augļiem un riekstiem
Mūsmāju gaļas plate ar marinētiem Lombardi pipariem un kornišoniem
Svaigu dārzeņu plate ar diļļu – ķiploku mērci -
SALĀTI
Cepeša salāti ar Dižonas sinepju mērci
Cēzera salāti ar grilētu vistas krūtiņu, nogatavinātu cieto sieru un maizes grauzdiņiem
Tunča kārtainie salāti
Svaigu lapu salāti ar Mozzarellas sieru un bazilika pesto mērci -
KARSTIE ĒDIENI**
Vistas krūtiņa pildīta ar spinātu – ķiploku svaigsiera krēmu
Garšaugos noturēts, cepts cūkas cepetis ar krēmīgu cepeša mērci
Tvaicēti dārzeņi
Sviestā cepti kartupeļi ar rozmarīnu -
DESERTS
Sezonas augļu izlase
-
DZĒRIENI
Citrusaugļu ūdens
Dzērveņu morss
Kafija, tēja
45 €
Cena par personu
-
UZKODAS
Biešu maizes kanapē ar mazsālītu laša fileju, citrusa krēmsieru un maurlokiem
Spinātu mīklas groziņš ar saulē kaltētu tomātu krēmu un Prosciutto šķiņķi
Kanapē ar liellopa rostbifu, mārrutku krēmu un sarkano sīpolu ievārījumu -
PLATES
Vīna plate
Cepeša salāti ar Dižonas sinepju mērci
Tunča kārtainie salāti
Brie siers, Dor Blue siers, Parmesan cietais siers, Prosciutto, Fuet desiņas, Chorizo, vīnogas, rieksti, grisīnī, vīģu ievārījums
Svaigu dārzeņu plate ar diļļu – ķiploku mērci -
SALĀTI
Cepeša salāti ar Dižonas sinepju mērci
Cēzera salāti ar grilētu vistas krūtiņu ar pašgatavotu anšovu mērci un nogatavinātu cieto sieru
Ziemeļjūras garneļu salāti, ar svaigu avokado, ledus salātiem un aromātisku kokteiļmērci
Kārtainie tvaicēta laša salāti -
KARSTIE ĒDIENI**
Cūkas filejas medaljoni bekona gredzenā ar zaļo piparu – sarkanvīna mērci
Krāsnī cepta laša fileja ar baltvīna – saldkrējuma mērci
Grilēti sezonas dārzeņi ar garšaugiem
Sviestā cepti jaunie kartupelīši
Pērļu grūbu grubotto ar ceptām saknēm, saldkrējumu un cieto sieru -
DESERTS
Sezonas augļu izlase
Vaniļas Panna Cotta ar ogu mērci -
DZĒRIENI
Citrusaugļu ūdens
Dzērveņu morss
Kafija, tēja
55 €
Cena par personu
-
SAGAIDĪŠANAS DZĒRIENS
Glāze Itālijas Prosecco
-
UZKODAS
Spinātu mīklas groziņš ar mango – svaiga koriandra čatniju un tīģergarneli
Kanapē ar laša filejas tartaru, kaperziediem, papalu olu un foreļu ikriem
Biešu mīklas groziņš ar saulē kaltētu tomātu krēmu un kresēm -
PLATES
Vīna plate
rie siers, Dor Blue siers, Parmesan cietais siers, Prosciutto, Fuet desiņas, Chorizo, vīnogas, rieksti, grisīnī, vīģu ievārījums
Mazsālīta laša fileja, auksti kūpināta siļķes fileja, kraukšķīgās tīģergarneles Panko, auksti kūpināta sviesta zivs, marinētas olīvas, kaperogas
Garšaugos izturēts cūkas cepetis, burbonā noturēts liellopa rostbifs, lēni gatavota vistas fileja un pašu gatavota mārrutku majonēze
Svaigu dārzeņu plate ar diļļu – ķiploku mērci -
SALĀTI
Rukolas salāti ar saldi asajām tīģergarnelēm, svaigu mango un citrusaugļu vinegretmērci
Klasiski liellopa gaļas salāti ar sinepju – mārrutku aizdaru
Cēzera salāti ar tīģergarnelēm, pašgatavotu anšovu mērci un nogatavinātu cieto sieru
Svaigu dārzeņu salāti ar olīvām un drupinātu kazas sieru -
KARSTIE ĒDIENI ***
Garšaugu sviestā cepta zandarta fileja ar zaļo zirnīšu biezeni, grilētiem dārzeņiem un krēmīgu baltvīna mērci
vai
Liellopa filejas medaljoni sarkanvīna glazūrmērcē, sviestā ceptiem jaunajiem kartupeļiem un grilētiem dārzeņiem
vai
Pīles krūtiņa apelsīnu – ķiršu glazūrmērcē, batāšu biezeni un grilētiem dārzeņiem -
DESERTS
Sezonas augļu izlase
Vaniļas Krēms Brulē ar kraukšķīgu karameli un svaigām ogām -
DZĒRIENI
Citrusaugļu ūdens
Dzērveņu morss
Kafija, tēja
*PVN IEKĻAUTS CENĀ/MINIMĀLAIS SKAITS PASŪTĪJUMAM – 10 PERSONAS
** Pasniegti koplietošanas traukos
*** Servēti porcionēti pēc izvēles